O nas

Podjetje je bilo ustanovljeno v Podčetrtku, Slovenija; v februarju 2010.
Zaradi širitve poslovanja in prodaje je podjetje v letu 2011 financiralo nakup lastnega premoženja – večjega skladišča v Brežicah, kamor smo preselili sedež.

Glavna dejavnost je trgovina na debelo z motornimi olji in mazivi. Naše podjetje obstaja že
deset let in postali smo eden vodilnih trgovcev z nafto v regiji. S vztrajnostjo in trdim delom smo si zagotovili več kot 1000 zanesljivih in stalnih stranke v Evropski uniji, Ruski federaciji, državah nekdanje Jugoslavije in na Srednjem Vzhodu. Cilj podjetja je v prihodnosti ohranjati stalno rast.

IZDELKI:

  • motorna olja
  • olja za menjalnike
  • posebne tekočine
  • masti
  • industrijska olja in maziva
  • zavorne tekočine

Ponudba vključuje široko paleto priznanih blagovnih znamk, naftne industrije, ki ustrezajo vsem potrošnikovim zahtevam: Castrol, Mobil, Total, Elf, Aral, Selenia, Valvoline, Shell,
Fuchs, olja za tovarniške znamke Ford, Opel, Mercedes, BP, BMW, Mazda, Motul,
Mitshubishi, Nissan, Nisotec, Toyota, Molydal, Q8, NSL, Syntium.

ZNAMKA GTO LUBES

Po dolgih letih delovanja kot preprodajalci svetovno znanih blagovnih znamk motornih olj smo pridobili nova spoznanja,o trgu in sicer kateri spekter izdelkov je pomemben za trg – in to je bilo eno naših ključnih sestavin pri izdelovanju lastne blagovne znamke. Danes smo zelo ponosni na lastno paleto izdelkov, ki vključuje motorna olja za avtomobile, terenska in gospodarska vozila, za industrijsko uporabo, gradbene in kmetijske stroje, masti, olja za menjalnike, olja za reduktorje, turbinska olja, in druga vrhunske masti in spreje za avtomobilsko industrijo, težke stroje. Še naprej pa strmimo k razširitvi prodajnega asortimana, glede na potrebe in želje kupcev.

Kontaktirajte nas

OLJA GTO d.o.o. 

Mladinska ulica 5
8250 BREŽICE, SLO

E-mail: office@oljagto.com
Tel: +386 82 017 151
Fax: +386 82 017 160

S posredovanjem osebnih podatkov soglašam, da moje podatke uporabite za obdelavo tega obrazca. Seznanjen sem z Varovanjem osebnih podatkov.

© OLJA GTO d.o.o.

Share This