Gto Lubes vam ob ponudbi celega asortimana izdelkov ponuja tudi nasvet in priporoča Gto Power 4000 5w30 LL.

Gto Power 4000 5w30 LL je univerzalno, z ekonomično porabo goriva, specialno sestavljeno motorno olje, ki se priporoča za uporabo v bencinskih in dizelskih motorjih, z ali brez turbo polnjenja, za osebna in tovorna vozila s podaljšanimi intervali zamenjave olja.

To motorno olje ravno tako doprinese k podaljšanju življenjske dobe filtra za delce. Zaradi te posebne sestave je mogoče uporabiti ta izdelek za zahteve VW 504.00/507.00, v praksi poznanega kot VW Longlife III.

Gto Power 4000 5w30 LL je narejen za maksimalne zmogljivosti.

Formulacija zagotavlja večjo ekonomičnost porabe goriva, zaščito pred obrabo ter ostale delovne lastnosti pri uporabi v bencinskih in dizelskih motorjih. Omogoča varčevanje z energijo, dobro črpanje in pretočnost olj do kritičnih mest v sistemu, tudi pri izjemno nizkih temperaturah.

Analize so nam pokazale, da ob ekstremnih obremenitvah nudi polno zaščito motorja. Podaljšuje kratkoročne in dolgoročne  uspešnosti motorja, zmanjšuje obremenitve na motorju in dokazano izboljša učinkovitost motorja.

Kontaktirajte nas

OLJA GTO d.o.o. 

Mladinska ulica 5
8250 BREŽICE, SLO

E-mail: office@oljagto.com
Tel: +386 82 017 151
Fax: +386 82 017 160

S posredovanjem osebnih podatkov soglašam, da moje podatke uporabite za obdelavo tega obrazca. Seznanjen sem z Varovanjem osebnih podatkov.

© OLJA GTO d.o.o.

Share This