GTO LUBES je povsem nov izdelek na EU tržišču.

Naši izdelki se izdelujejo iz izjemno kakovostnih osnovnih olj in aditivov ter so oblikovani tako, da zadovoljijo tudi najvišje vrednote kakovosti vodilnih proizvajalcev vozil in stroge ekološke norme.

Gto Lubes se izpostavlja s kakovostjo nove generacije olj, ki uporablja brezčasno tehnologijo in ima širok asortima izdelkov.

Ob dnevnem sledenju dogajanj na tržišču smo usmerjeni , da uresničimo zahteve kupcev in uporabnike naših izdelkov in uslug. Zahvaljujoč zmožnosti naše proizvodnje in naše tehnologije smo v stanju, da naredimo olje glede na vaše zahteve in vaše potrebe.

Gto Lubes dnevno sledi potrebam, željam in zahtevam svojih uporabnikov (gospodarstva in prebivalstva) ter istočasno spreminja obstoječe izdelke in ustvarja nove.

Naša vztrajnost, stalna raziskovanja in razvoj zagotavljajo usklajeno kakovost kot tudi izboljšanje proizvodnega asortimana.

V svojem programu imamo motorna olja za osebna vozila, terenska in komercialna vozila, za industrijski sektor, olja za gradbeno in kmetijsko mehanizacijo, masti, menjalna olja, reduktorska olja, turbinska olja, ostala sredstva za podmazovanje in spreje vrhunske kakovosti za avtomobilsko industrijo, težko mehanizacijo, industrijo in prehrambno industrijo.

Gto Lubes izpolnjuje vse potrebne specifikacije modernih proizvajalcev motorjev za osebna in tovorna vozila. Olja so pazljivo oblikovana tako da zadovoljijo vse napredne tehnične specifikacije ter so pakirana v visokokakovostnih embalažah z oznako preprosta uporaba.

Nudimo veliki razpon prvorazrednih in tehnološko naprednih izdelkov, ki so izpostavljeni dodatnim proizvodnim procesom, ki nudijo popolno garancijo, da je vsak izdelek najvišje kakovosti. Gto Lubes uporablja izključno najbolj kakovostna osnovna olja in aditive s certifikatom. Izbira surovin za proizvodni proces je zelo pazljiv in strog, saj se v proizvodnji lahko nahajajo samo surovine, ki imajo odgovarjajoče certifikate in dovoljenja.

Specifikacije izdelka se lahko spremenijo glede na stalni postopek razvoja izdelka in tehničnega napredka. Vedno preglejte Tehnični list izdelka. Za zagotovljeno uporabo izdelka preglejte varnostni list.

Upravljamo z največjimi svetovnimi standardi na postopke, ki se uporabljajo za dizajn, proizvodnjo, skladiščenje in distribucijo Gto Lubes izdelkov.

Kontaktirajte nas

OLJA GTO d.o.o. 

Mladinska ulica 5
8250 BREŽICE, SLO

E-mail: office@oljagto.com
Tel: +386 82 017 151
Fax: +386 82 017 160

S posredovanjem osebnih podatkov soglašam, da moje podatke uporabite za obdelavo tega obrazca. Seznanjen sem z Varovanjem osebnih podatkov.

© OLJA GTO d.o.o.

Share This