Olja gto je predstavila svojo lastno blagovno znamko GTO LUBES na največjem sejmu Azije za avtomobilske dele, dodatke, opremo in storitve.
Predstavitev na sejmu je bila izjemno koristna za nas, saj smo našli ogromno novih poslovnih stikov, katerim smo predstavili svojo lastno blagovno znamko GTO LUBES.
V našem podjetju si prizadevamo za čim širšo predstavitev v svetu, le tako lahko ponudimo najboljše izdelke vsem našim že obstoječim strankam ter pridobimo nove. Z osebnim spoznavanjem tako obstoječih kot tudi novih strank pa dobivamo vpogled v to kaj si le te želijo in s tem lahko oblikujemo svoje produkte po povpraševanju na svetovnem trgu.
Predstavljamo vam majhen del naše predstavitvena sejmu, iz katerega smo odšli polni novih vtisov in motivacije za nadaljnje delo.
Hvala vsem, ki ste nas obiskali na Automechanika Shanghai 2018. Veseli smo, da smo Vas spoznali. Prepričani smo da bomo ostali v stiku za nadaljnje poslovno sodelovanje.
Vaša ekipa OLJA GTO.

Kontaktirajte nas

OLJA GTO d.o.o. 

Mladinska ulica 5
8250 BREŽICE, SLO

E-mail: office@oljagto.com
Tel: +386 82 017 151
Fax: +386 82 017 160

S posredovanjem osebnih podatkov soglašam, da moje podatke uporabite za obdelavo tega obrazca. Seznanjen sem z Varovanjem osebnih podatkov.

© OLJA GTO d.o.o.

Share This