Gto GTX Grease

Visokokakovostna litij-kalcijeva mast z daljšo življenjsko dobo za mazanje najzahtevnejših aplikacij v avtomobilskem in industrijskem sektorju. Uporaba mešanega zgoščevalca, posebnih dodatkov in ustrezno izbranih polimerov omogoča večkratno podaljšanje življenjske dobe izdelka v primerjavi s konvencionalnimi mazivi, hkrati pa zmanjša pogostost servisiranja. Za izdelek je značilna večja povprečna adhezija in zelo dobre protikorozijske lastnosti, ki zagotavljajo najvišjo stopnjo zaščite v prisotnosti vode. Mast zagotavlja zelo dobro zaščito pred obrabo mazanih elementov. Zaradi visoke oprijemljivosti se izdelek ne priporoča pri hitrih ležajih in centralnih mazalnih sistemih.

(Več o izdelku lahko izveste tudi v zavihku Varnostni in tehnični listi…)

Gto Hammer Grease

Visokotemperaturna mast na osnovi aluminija, grafita in bakra za mazanje plošč za rušenje hidravličnih in pnevmatskih kladiv. Izdelek ni primeren za mazanje ležajev. Uporablja se lahko kot pasta za zaščito pred gorenjem in korozijo, kar ustvarja trajno ločilno plast. Mast je odporna na ekstremne pritiske in pranje vode. Stalni dodatki povečajo možnost prenosa velikih udarnih obremenitev in zagotavljajo vzdrževanje mazalnega filma pri ekstremnih obremenitvah. Za izdelek je značilna dobra protikorozijska zaščita in odpornost na staranje.

(Več o izdelku lahko izveste tudi v zavihku Varnostni in tehnični listi…)

Kontaktirajte nas

OLJA GTO d.o.o. 

Mladinska ulica 5
8250 BREŽICE, SLO

E-mail: office@oljagto.com
Tel: +386 82 017 151
Fax: +386 82 017 160

S posredovanjem osebnih podatkov soglašam, da moje podatke uporabite za obdelavo tega obrazca. Seznanjen sem z Varovanjem osebnih podatkov.

© OLJA GTO d.o.o.

Share This