54.Mednarodni salon avtomobila je potekal 22-31 marca 2019, v Beogradu. Na sejmu so se predstavili distributerji naše blagovne znamke Gto Lubes.

Po vseh merilih – videz, vzdušje, atraktivne prireditve in premiere, število razstavljavcev in obiskovalcev … Vsako leto je avtomobilski sejem v Beogradu pravi spektakel. Slava in glamur tega dogodka privablja potencialne kupce, pa tudi tiste, ki sledijo razvoju in inovacijam v avtomobilski industriji. Seveda pa ne smemo pozabiti na poslovni segment, kot najpomembnejši, saj na tem razstavnem in prodajnem dogodku uvozniki in distributerji vseh svetovnih avtomobilskih znamk, proizvajalci avtomobilskih delov in opreme, predstavniki spremljajočih industrij, strokovnih organizacij, združenj, klubov …
Sejem je prostor, kjer se novosti predstavlja z aktivno udeležbo obiskovalcev. Nagradnih iger, zabavnih in tekmovalnih prireditev tudi na letošnjem sejmu ni manjkalo. Na sejmu so razstavljali tudi naši distributerji, Dva En, ki so predstavljali našo blagovno znamko GTO LUBES.
Obiskovalcem so se predstavili z blagovno znamko Gto Lubes, v galeriji pa smo pripravili fotografije s sejma.
Skupaj z našim distributerjem Dva En se že veselimo skupnega poslovnega uspeha v prihodnosti.

 

Kontaktirajte nas

OLJA GTO d.o.o. 

Mladinska ulica 5
8250 BREŽICE, SLO

E-mail: office@oljagto.com
Tel: +386 82 017 151
Fax: +386 82 017 160

S posredovanjem osebnih podatkov soglašam, da moje podatke uporabite za obdelavo tega obrazca. Seznanjen sem z Varovanjem osebnih podatkov.

© OLJA GTO d.o.o.

Share This